Professionel psykoterapeut i Hørning – 25 års erfaring

Synes du, at det er en svær beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det skidt, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og er du i nærheden af Århus, Skanderborg eller Hørning, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jeannett Lykke Mortensen – Psykoterapeut, Hørning – Kort ventetid

 • 25 års erfaring
 • Rabatmuligheder
 • Trygge omgivelser
 • Akut-tider

Kontakt Jeannett – Klik her!

Klientudtalelser

Rasmus, 28 år: ”Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden.”

Johanne, 32 år: ”Jeannett har været en kæmpe støtte for mig. Hun har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal hun have tak for!”

Mor til 15 årig: ”Efter 5 gange terapi efter en svær skilsmisse, mærker jeg tydeligt at min datter har fået det bedre. Hun har fundet ro og accept af sin nye situation. Hun har fået respekt for sig selv og den hun er. Hun hviler mere i sig selv og taler mere konstruktivt om tingene. Så tak Jeannett, du har virkelig gjort noget godt for hende!”

Mere om Jeannett...? Klik her...

Karina, 37 år: ”Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde. Jeannett var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting, der var svære for mig at definere. Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i.”

Kvinde, 34 år: ”Jeg har haft 6 gange ved Jeannett og jeg har fået øje på nogle gamle oplevelser, der har forhindret mig i at have det godt. Jeg har sammen med Jeannett turdet mærke efter i mig selv og fået redskaber til at stå ved mig selv og mindske min angst. Jeg kan nu hjælpe mig selv ud af selvhadstanker og min selvskade er stoppet.”

Oliver, 22 år: ”Det har været trygt at gå i terapi ved Jeannett og det har været nemt at tale med hende. Jeannett er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem.”

 

Nicklas: ”Jeg har gået i terapi ved Jeannett i flere år. Først for at forstå og få løst mine problemer. Senere for at få redskaber til større selvindsigt. Sidegevinsten har været, at jeg er blevet en langt bedre leder, hvilket kan ses på bundlinjen i min forretning. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv.”

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Mulighed for tider efter kl. 16
 • Kort ventetid
 • Rabat til studerende, arbejdsløse og hvis du har en henvisning
 • Et trygt og nærværende rum til samtaler der skaber forandring i dit liv.

Jeg hjælper dig gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg er psykoterapeut, og at jeg dermed ikke har noget ydernummer, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog med ydernummer, koster det 410 kr. for den første time og 342 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente 10-12 uger på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig 140 kr. i rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 560 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca 1 uges tid. Så hvis det er vigtigt for dig at komme i gang med det samme, så læs endeligt videre.

 • Psykoterapeut, Hørning
 • 700 kr. / 60 min
 • 560 kr. / 60 min for studerende / v. henvisning

Jeannett Lykke Mortensen
Psykoterapeut
Fregerslevvej 3
8362 Hørning
Google Maps



At få hjælp fra en psykoterapeut…

Når du besøger denne side, er det nok fordi, at du har det svært og har besluttet dig for at søge hjælp. At tage imod hjælp, er første skridt på din vej til at få det bedre – Så det er godt, at du er her!

Husk: Du er ikke alene. Det er faktisk helt almindeligt for os alle, at have svære perioder i livet.

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til. Måske ved du ikke rigtig hvad det handler om. Begge dele er helt ok – Vi finder ud af det sammen.

 

Uanset hvad din udfordring er, så er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut

Min erfaring som psykoterapeut er, at du allerede efter få samtaler vil føle dig bedre tilpas.

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring – dét, der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv.

Det kan være forskellige ting, der udfordrer os. Men jeg oplever, at vi er mange, der har en del til fælles, hvilket også betyder, at du ikke er alene med dine udfordringer.

 

Måske genkender du dig selv i nogen af de følgende sætninger

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan lide mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

 

Psykoterapeut eller psykolog i Hørning?

At leve livet betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, det er en naturlig del af livet. Hvis du lige nu er udfordret, har du måske brug for at få hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Hørning.

Mange føler det lidt som et nederlag at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle de andre lader til at kunne? Det er egentlig lidt pudsigt for på andre områder i livet, søger vi naturligt hjælp, når vi har brug for det.

Hvis du har ondt i tænderne, går du til tandlæge. Hvis du har ondt i ryggen går du til læge eller kiropraktor. Hvis bilen går i stykker sender du den på værksted. På samme måde kan du få hjælp til at håndtere livets udfordringer hos en psykoterapeut eller en psykolog.

Det jeg som psykoterapeut hjælper jeg dig med, er at finde alle de ressourcer frem, som du ikke er bevidst om, at du har. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv, på det du oplever.

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut foregår hjælpen via samtaler. Yderligere hos mig som psykoterapeut, foregår det med forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi ind og mærke følelserne i kroppen.

Efter et forløb hos mig her i Hørning, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv.

 

Som psykoterapeut kan jeg blandt andet hjælpe dig med

 • Angst
 • Stress
 • Lavt selvværd
 • Usikkerhed / bekymring
 • Trist / lettere deprimeret
 • Problemer i parforholdet
 • Udfordringer på job

 

Virker psykoterapi?

Der står på Psykiatri Fondens hjemmeside ”Vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige patient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).”

At terapien virker, er dokumenteret videnskabeligt. Det understøtter fint den oplevelse jeg har som terapeut i mit daglige arbejde med klienter.

 

Jeg ved, at du allerede har alt det der skal til, for at du kan få det bedre …

Når du har det dårligt, vil dine tanker være optaget af problemet næsten hele tiden. Som psykoterapeut hjælper dig med at bryde de tanker,  så du kan se ud over problemet. På den måde kan du få øje på, at der også er rigtig meget, der virker for dig, selv om du har det skidt.
Det giver dig den ro og energi, du har brug for til at lette og forandre, dét der er svært.

 

Kun når du føler dig tryg, kan du få hjælp ud af det svære

Uanset om du søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut er det en forudsætning for et godt forløb, at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor lægger jeg meget stor vægt på at møde dig lige præcis hvor du er. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det er, som det er, lige nu og her – men det er ikke det samme, som at det behøver fortsætte på samme måde.

Det kan være rigtig svært at åbne op overfor en fremmed psykolog eller psykoterapeut, men dem jeg hjælper siger gerne, at jeg har en særlig evne til at gøre det let at åbne op.

Hvis du føler at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. 

Kontakt Jeannett – Klik her!