Professionel psykoterapeut i Helsingør

Synes du, at det er en svær beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog i Helsingør? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det skidt, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og er du i nærheden af Helsingør, så er Jan klar til at hjælpe dig.


Jan Dehnbostel – Psykoterapeut, Helsingør – Kort ventetid

 • Kort ventetid
 • Intensivt forløb
 • Studierabat
 • Rabat v. henvisning

Kontakt Jan – Klik her!

… eller ring til mig på 60 63 67 85.

Mere om Jan...

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Mulighed for tider efter kl. 16
 • Kort ventetid
 • Rabat til studerende, arbejdsløse og hvis du har en henvisning
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg

Jeg hjælper dig gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg er psykoterapeut, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog med ydernummer, koster det 390 kr. for den første time og 325 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente 10-12 uger på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig 200 kr. rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 600 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca. 1 uges tid. Så hvis det er vigtigt for dig at komme i gang med det samme, så læs endeligt videre.

 • Psykoterapeut, Helsingør
 • 800 kr. / 60 min
 • 600 kr. / 60 min for studerende / v. henvisning

Psykoterapeut Jan Dehnbostel
Sudergade 12D, 2.tv
3000 Helsingør
Google Maps


Hos en dygtig psykolog eller psykoterapeut kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • 100% tavhedspligt
 • Rabat til studerende, arbejdsløse, pensionister mv.
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg

Når du besøger denne side, er det nok fordi, at du har det svært og har besluttet dig for at søge hjælp. At tage imod hjælp, er første skridt på din vej til at få det bedre – Så det er godt, at du er her!

Husk: Du er ikke alene. Det er faktisk helt almindeligt for os alle, at have svære perioder i livet.

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til. Måske ved du ikke rigtig hvad det handler om. Begge dele er helt ok – Vi finder ud af det sammen.

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykolog eller psykoterapeut

Oftest vil du allerede efter 1 eller 2 samtaler føle dig bedre tilpas.

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring – dét der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv.

Det kan være forskellige ting, der udfordrer os. Men du kan være sikker på, at vi er mange, der har en del til fælles, hvilket også betyder, at du ikke er alene med dine udfordringer.

Måske genkender du dig selv i nogen af de følgende sætninger

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan lide mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Psykoterapeut eller psykolog i Helsingør?

At leve livet, betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, det er en naturlig del af livet. Hvis du lige nu er udfordret, har du måske brug for at få hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Helsingør.

Mange føler det som lidt et nederlag, at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle de andre lader til at kunne? Det er egentlig lidt pudsigt, for på andre områder i livet, søger vi naturligt hjælp, når vi har brug for det.

Hvis du har ondt i tænderne, går du til tandlæge. Hvis du har ondt i ryggen går du til læge eller kiropraktor. Hvis bilen går i stykker sender du den på værksted. På samme måde kan du få hjælp til, at håndtere livets udfordringer hos en psykoterapeut eller en psykolog i Helsingør.

Det jeg som psykoterapeut hjælper dig med, er at finde alle de ressourcer frem som du ikke er bevidst om, at du har. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv, på det du oplever.

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut foregår hjælpen via samtaler. Der kan også forekomme forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi have sluppet det også.

Efter et forløb her i Helsingør, vil du have fundet dig selv. Du kan stå stærkt i dig, som den du er. Du ved hvad du indeholder, og du ved at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel, fordi du har fået hjælp til at håndtere det, og se det i rette perspektiv.

Du kan blandt andet få hjælp til:

 • Angst
 • Stress
 • Usikkerhed / bekymring
 • Trist / lettere deprimeret
 • Lavt selvværd
 • Udfordringer på job

Virker psykoterapi?

Der står på Psykiatri Fondens hjemmeside ”Vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige patient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).”

At terapien virker, er dokumenteret videnskabeligt. Det understøtter fint den oplevelse jeg har som terapeut i mit daglige arbejde med klienter.

Du har allerede alt det der skal til, for at du kan få det bedre …

Når du har det dårligt, vil dine tanker være optaget af problemet næsten hele tiden. En psykolog eller psykoterapeut kan hjælpe dig med at bryde de tanker, så du kan se ud over problemet. På den måde kan du få øje på, at der også er rigtig meget, der virker for dig, selv om du har det skidt.
Det giver dig den ro og energi, du har brug for til at lette og forandret, dét der er svært.

Kun når du føler dig tryg, kan du få hjælp ud af det svære

Uanset om du søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut i Helsingør er det en forudsætning for et godt forløb, at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor lægger jeg meget stor vægt på at møde dig lige præcis hvor du er. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det er, som det er, lige nu og her – men det er ikke det samme, som at det behøver fortsætte på samme måde.

Det kan være rigtig svært at åbne op overfor en fremmed psykolog eller psykoterapeut, men dem jeg hjælper siger gerne, at jeg har en særlig evne til at gøre det let at åbne op.

Hvis du føler at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. 

Kontakt Jan – Klik her!