Få hjælp nu – af en erfaren psykolog eller psykoterapeut i Århus

Vil du gerne have hjælp til dine udfordringer af en psykoterapeut eller psykolog i Århus? At bede om hjælp er første skridt på vejen til at få det bedre. Hvis du har brug for hjælp, og er du i nærheden af Århus, så er hjælp at få – og du kan få den nu… Se videoerne nedenfor, og find den psykolog eller psykoterapeut, der er rigtig for dig:


Signe Hegestand – Psykolog, Århus C – 15 års erfaring

 • Autoriseret psykolog
 • Et trygt rum
 • Aftentider

Kontakt Signe – Klik her!

Anna Henriksen: ”Jeg har altid følt mig velkommen hos Signe og bliver altid mødt med en utrolig forståelse og stor empati. Der er slet ikke nogen tvivl om, at Signe har haft (og stadig har) en positiv indvirkning på mit liv, og jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte hende for at få hjælp til livets udfordringer.”

Mere om Signe? ... KLIK HER!

Klientudtalelser

Susanne: ”Jeg har det rigtig godt i dag, og kan mærke at jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg vil meget gerne sige tusind tak for din hjælp, det har virkelig gjort en forskel!”

C.B, Mand: Du har virkeligt åbnet en dør for mig i mit liv. Jeg har stillet stolen for døren og selvom det er hårdt, er mit liv meget anderledes efter du hjælp mig. Jeg tænker tit på dig og situationen med lille mig og store mig. Du skal bare vide, at du har gjort en kæmpe forskel. TAK.”

N.M, 29 år: ”Vores forløb hos Signe var utvivlsomt hårdt, fordi min kæreste og jeg blev mødt med stor faglig kompetence, der pressede os til at tænke i andre og nye baner, lytte – sådan rigtigt lytte – til hinanden, mærke efter og agere på nye og dermed lidt utrygge måder. Men i den proces var Signe en markant støtte, som viste stor empati, og hun guidede os i den rigtige retning igen. Signe gav os på ny tro på, at vi kunne overkomme vores krise, og vi er i dag i et sundt, kærligt og tillidsfuldt sted i vores parforhold igen. Personligt tror jeg ikke, at det var lykkedes uden Signes hjælp. Signe får derfor mine ydmyge og uforbeholdne anbefalinger.”

A.L, Kvinde: ”Jeg vil gerne sige tusind tak for vores møder. Du har gjort en masse for mig og mit kærlighedsliv. Vi ses nok igen når jeg føler mig klar til mere selv udvikling.”

Par: ”Vi vil gerne takke dig for forløbet hos dig, hvorfra vi kan tage en del gode ting med os. Du er rigtig dygtig og vi har været glade for dine sessioner.”

Priser

 • 900 kr. / 60 min
 • 700 kr. / 60 min for pensionister, arbejdsløse, v. lægehenvisning mv.
 • 600 kr. / 60 min via sygesikringen mv.

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Mulighed for tider efter kl. 17 samt weekendtider (100 kr. lægges til prisen)
 • Kort ventetid
 • Rabat til studerende, arbejdsløse, pensionister mv.
 • Tilskud på 300 kr. gennem Sygesikringen Danmark
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg

Adresse

Psykolog Signe Hegestand
Mejlgade 42 2tv.
8000 Århus C
Google Maps


Lars Thomsen – Psykoterapeut, Århus V – 18 års erfaring

 • Kort ventetid
 • Rabatmuligheder
 • Tider efter kl. 16.

Kontakt Lars – Klik her!

Kasper: ”Da jeg ramte bunden, valgte jeg at ringe til Lars Thomsen. Den beslutning skabte hurtigt lys i mørket! Lars fik på få timer sat min krise i perspektiv, og viste mig en konstruktiv vej ud af krisen. Jeg takker af hjertet for de effektive værktøjer, jeg lærte, og giver Lars mine varmeste anbefalinger.”

Mere om Lars? ... KLIK HER!

Klientudtalelser

Sandie, 39 år:Jeg har haft stor glæde af mine samtaler med dig. Du er en inspiration og er fantastisk god til at få sat mine tanker i gang, og det gør dig langtidsholdbar. Tak for det!”

Pia, 38 år: “Jeg har benyttet mig af Lars som coach af flere omgange. Lars har en unik evne til at skabe tryghed og samtidig udfordre ens tanker og tankemønster på en anerkendende måde. Jeg har alle gange gået fra samtalen med Lars både lettet, klogere og bedre rustet. Jeg giver Lars mine bedste anbefalinger og vil ikke selv tøve et sekund med at ringe til ham.”

Mikkel, 22 år: “Jeg begyndte at komme hos Lars, fordi jeg havde brug for hjælp til at finde ud af hvilken retning jeg skulle gå i livet. Jeg var både presset af de mange uddannelsesvalg jeg havde foran mig og af de høje krav, som samfundet stiller til de unge, og havde svært ved at finde ud af hvad der var det rigtige valg for mig. Lars hjalp mig til at indse hvilke specielle egenskaber og kompetencer, lige præcis jeg havde, samt til at opdage hvad mine passioner var og hvad jeg egentlig brændte for. Lars havde stor forståelse for min situation, og var i stand til at gøre sine råd og sin vejledning 100% specifikke ift. mig og min situation, hvilket hjalp mig meget. Takket være Lars er blev jeg langt mere rolig omkring den vej, jeg gerne ville gå.

Priser

 • 900 kr. / 75 min
 • 700 kr. v. henvisning / studierabat
 • OBS: Pris er for 75 min – ikke 50 min.

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Stor erfaring med mennesker og relationer
 • Et trygt og tillidsfuldt samtalerum
 • Omsorg og nærvær
 • At blive set, hørt og taget alvorligt
 • Konkrete og praktiske modeller og værktøjer

Adresse

Lars Thomsen
Haslegårdsvej 10 (Tæt på Hasle Torv)
8210 Aarhus V
Google Maps
Bus 3A og 14 kører til Hasle Torv


At søge hjælp hos en psykolog eller psykoterapeut…

Når du besøger denne side, er det nok fordi, at du har det svært og har besluttet dig for at søge hjælp. At tage imod hjælp, er første skridt på din vej til at få det bedre – Så det er godt, at du er her!

Husk: Du er ikke alene. Det er faktisk helt almindeligt for os alle, at have svære perioder i livet.

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til. Måske ved du ikke rigtig hvad det handler om. Begge dele er helt ok – og helt normalt. Uanset om du vælger en psykoterapeut eller en psykolog, vil de sammen med dig finde ind til hvad der skal arbejdes med.

 

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut er det oftest sådan, at du allerede efter 1 eller 2 samtaler, vil føle dig bedre tilpas.

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring – dét der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv.

Det kan være forskellige ting, der udfordrer os. Men langt det meste af tiden, vil der være andre, der kæmper med de samme udfordringer som du gør. Det betyder både, at du ikke er alene med dine udfordringer, men også at en erfaren psykolog eller psykoterapeut vil kunne hjælpe dig på en god og effektiv måde, da de med stor sandsynlighed har hjulpet andre som dig før.

 

Måske genkender du dig selv i nogen af de følgende sætninger

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt, at andre kan lide mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – og jeg føler mig ikke forstået at dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

 

Psykoterapeut eller psykolog i Århus?

At leve livet betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, det er en naturlig del af livet. Hvis du lige nu er udfordret, har du måske brug for at få hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Århus.

Mange føler det lidt som et nederlag at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle de andre lader til at kunne? Det er egentlig lidt pudsigt for på andre områder i livet, søger vi naturligt hjælp, når vi har brug for det.

Hvis du har ondt i tænderne, går du til tandlæge. Hvis du har ondt i ryggen går du til læge eller kiropraktor. Hvis bilen går i stykker sender du den på værksted. På samme måde kan du få hjælp til at håndtere livets udfordringer hos en psykoterapeut eller en psykolog.

Det du kan få hjælp til er bl.a. at søge efter og finde alle de ressourcer frem, som du rent faktisk har. Man kan sige, at du hjælpes til at få et nyt og større perspektiv, på det du oplever.

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut foregår hjælpen via samtaler. Yderligere foregår det med forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi ind og mærke følelserne i kroppen.

Efter et forløb, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv. Du har også fået konkrete øvelser og redskaber, der kan hjælpe dig med bedre at håndtere de svære ting i dit liv.

 

Hos en erfaren psykoterapeut/psykolog i Århus, kan du få hjælp med

 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Problemer i relationer
 • Lavt selvværd
 • Usikkerhed / bekymring
 • Trist / lettere deprimeret
 • Udfordringer på job

 

Virker psykoterapi?

Der står på Psykiatri Fondens hjemmeside ”Vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige patient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).”

At terapien virker, er dokumenteret videnskabeligt. Det understøtter fint den oplevelse vi har som terapeuter i vores daglige arbejde med klienter.

 

Du har allerede alt det der skal til, for at du kan få det bedre …

Når du har det dårligt, vil dine tanker være optaget af problemet næsten hele tiden. Som psykoterapeut/psykolog hjælpes du med at bryde de tanker, så du kan se ud over problemet. På den måde kan du få øje på, at der også er rigtig meget, der virker for dig, selv om du har det skidt.
Det giver dig den ro og energi, du har brug for til at lette og forandret, dét der er svært.

 

Kun når du føler dig tryg, kan du få hjælp ud af det svære.

Uanset om du søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut er det en forudsætning for et godt forløb, at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor er det vigtigt, at du mødes lige præcis dér hvor du er. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er, som det er, lige nu og her. Dette ved en dygtig psykolog/psykoterapeut, hvilket både Lars og Signe er.

Hvis du endnu ikke har set videoerne, så kan det være en rigtig god ide at gøre nu, da de vil give dig et billede af hvem du kan se dig selv snakke med. Alle undersøgelser siger, at det er essentielt med en god kemi mellem terapeut og klient, for at der kan komme et godt udbytte af forløbet. Så hvem af dem, har du den rigtige følelse med?

Hvis du føler at en af os er den rette terapeut til at hjælpe dig, er vi klar til at høre fra dig.