Kontakt Gitta Blume

    Accept af persondatabehandling.Persondatapolitik

    Siri: “Jeg kan varmt anbefale Gitta Blume, for sammen med hende fandt jeg en af hovedårsagerne til min depression. Ved hjælp af samtaler og opgaver fandt vi grundene og fik udarbejdet nogle super gode redskaber til fremtidige forhindringer. Gitta Blume fik mig til at føle mig utrolig tryk og var derfor også den bedste psykoterapeut, som jeg kunne håbe på. Gitta Blume hjalp mig op til overfladen. På en skala fra 1-10 vil Gitta Blume helt klart ligge på en 10’er.”

    Lise: “Jeg vil sige dig stor tak for samtalerne med dig, jeg havde/har meget stor tillid til dig, og følte virkelig du gav mig noget som jeg kunne bruge både dengang og nu. Jeg sagde også, at jeg blev aldrig den samme igen, og da gav du mig ret, jeg blev ikke den samme igen, jeg ville lære meget at dette – og hvor må jeg give dig ret i det hele i dag. Hvis jeg får brug for samtale igen, vender jeg helt sikkert tilbage til dig, du har virkelig gjort en forskel for mig.”

    Sabrina: “Tusind tak for hjælpen Gitta! Man kan vist ikke beskrive med ord, hvor meget det har hjulpet at komme hos dig gennem denne proces, så det skal du have stor tak for.”

    Hans Christian: “Efter jeg er startet i terapi ved Gitta, har jeg fundet ud af, at jeg har været en vred mand i mange år, med dårlig samvittighed og skyldfølelse, som har gjort at jeg ikke har haft det godt. Under supervision af Gitta, har jeg nu fundet ud af, at min vrede er berettiget , jeg har nu lært at føje vreden og bruge den konstruktiv, til et meget bedre liv og tilværelse.”