Få hjælp nu – Professionel psykoterapeut i Hørning

Synes du, at det er en svær at beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det svært, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og er du i nærheden af Hørning, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jeannett Lykke Mortensen – Psykoterapeut, Hørning – Kort ventetid

 • 25 års erfaring
 • Rabatmuligheder
 • Trygge omgivelser
 • Akut-tider

Kontakt Jeannett – Klik her!

Klientudtalelser

Rasmus, 28 år: ”Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden.”

Johanne, 32 år: ”Jeannett har været en kæmpe støtte for mig. Hun har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal hun have tak for!”

Mor til 15 årig: ”Efter 5 gange terapi efter en svær skilsmisse, mærker jeg tydeligt at min datter har fået det bedre. Hun har fundet ro og accept af sin nye situation. Hun har fået respekt for sig selv og den hun er. Hun hviler mere i sig selv og taler mere konstruktivt om tingene. Så tak Jeannett, du har virkelig gjort noget godt for hende!”

Mere om Jeannett...? Klik her...

Karina, 37 år: ”Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde. Jeannett var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting, der var svære for mig at definere. Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i.”

Kvinde, 34 år: ”Jeg har haft 6 gange ved Jeannett og jeg har fået øje på nogle gamle oplevelser, der har forhindret mig i at have det godt. Jeg har sammen med Jeannett turdet mærke efter i mig selv og fået redskaber til at stå ved mig selv og mindske min angst. Jeg kan nu hjælpe mig selv ud af selvhadstanker og min selvskade er stoppet.”

Oliver, 22 år: ”Det har været trygt at gå i terapi ved Jeannett og det har været nemt at tale med hende. Jeannett er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem.”

Nicklas: ”Jeg har gået i terapi ved Jeannett i flere år. Først for at forstå og få løst mine problemer. Senere for at få redskaber til større selvindsigt. Sidegevinsten har været, at jeg er blevet en langt bedre leder, hvilket kan ses på bundlinjen i min forretning. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv.”

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Mulighed for tider efter kl. 16
 • Kort ventetid
 • Rabat til studerende, arbejdsløse og hvis du har en henvisning
 • Et trygt og nærværende rum til samtaler der skaber forandring i dit liv.

Jeg hjælper dig gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg er psykoterapeut, og at jeg dermed ikke har noget ydernummer, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog med ydernummer, koster det 410 kr. for den første time og 342 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente 10-12 uger på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig 140 kr. i rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 560 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca 1 uges tid. Så hvis det er vigtigt for dig at komme i gang med det samme, så læs endeligt videre.

 • Psykoterapeut, Hørning
 • 700 kr. / 60 min
 • 560 kr. / 60 min for studerende / v. henvisning

Jeannett Lykke Mortensen
Psykoterapeut
Fregerslevvej 3
8362 Hørning
Google MapsHos både en dygtig psykolog eller psykoterapeut kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • 100% fortrolighed og tavshedspligt
 • Fokus på dig – og på at du får det bedre
 • Et trygt og nærværende rum til samtaler der skaber forandring i dit liv.

Psykoterapeut eller psykolog i Hørning

Du læser formentlig dette, fordi du har en udfordring i dit liv, der er blevet så stor, så du overvejer at søge hjælp fra en psykolog eller en psykoterapeut. Det kan du godt anerkende dig selv for – for mange kan det nemlig være svært at søge hjælp.

Mange tænker noget, der minder om:

 • Er det for svært at sætte ord på til at kunne forstå og gøre noget ved?”
 • Er mit problem overhovedet et rigtigt problem? Kan en terapeut tage mig alvorligt?
 • Burde jeg ikke bare selv kunne klare det uden hjælp fra andre?

Andre tænker det omvendte:

 • Er mit problem for stort til at det kan løses?
 • Mit problem er for uoverskueligt at gøre noget ved!
 • Vil en psykolog eller psykoterapeut orke så stor en opgave?

Måske du kan genkende dig selv i nogle af disse tanker. Lige nu oplever du sikkert også, at det problem, du ønsker hjælp til er diffust og uigennemskueligt for dig selv – du ved, noget ikke fungerer som det skal, men du er ikke sikker på, hvad.

Eller måske ved du alt for godt, hvad der skaber dine problemer – men noget ukendt afholder dig fra at løse det. Du vil sikkert opleve, at du reagerer fysisk og følelsesmæssigt på måder, du ikke kan gennemskue, eller som ikke virker rationelle for dig, men have svært ved at sætte ord på det – især sammen med andre mennesker. Du vil have en følelse af fysisk ubehag, ulykkelighed eller tanke- og handlemønstre, du ikke kan give slip på, men uden rigtig at kunne forstå, hvor de kommer fra.

Hvis det er sådan for dig, har du et perfekt udgangspunkt for at søge hjælp hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Hørning!

 

Psykologiske problemer er ubevidste

Erfaringen siger, at årsagen til psykologiske problemer ofte er ubevidste. Som din terapeut er opgaven derfor, opmærksomt og empatisk og ved hjælp af bestemte psykologiske værktøjer, at udforske og stille skarpt i det, der plager dig, for at vi sammen klart og tydeligt kan se disse ubevidste drivkræfter, og sammen med dig at finde en løsning på dem, der er god for dig.

Disse ubevidste mekanismer kan være svære selv at se, men kan vise sig tydeligt allerede inden for få sessioner.

 

Med en god psykolog eller psykoterapeut bliver du ikke sat i en kasse

Du vil sikkert have set, at mange psykologer og psykoterapeuter præsenterer lange forvirrende lister over de diagnoser, de kan hjælpe dig med. Det oplever du ikke her, for når det kommer til stykket, bør enhver behandling være tilrettelagt efter det, der plager den, der søger hjælp – dvs. dig!

Selv hvis dit problem lader til at passe ind i en eller anden psykologisk kasse, vil årsagen ligge i dit liv, ikke i en teoribog. Diagnoser, ligesom metoder, er psykoterapeutens redskaber til at vurdere, hvad der kan hjælpe dig – ikke en forklaring på dit problem eller en beskrivelse af dig, som du behøver bekymre dig om.

For at kunne tilbyde dig en målrettet og effektiv hjælp, må en terapeut være solidt metodisk og teoretisk funderet, ligesom jeg er det – men det vigtige er aldrig en diagnose, men dét der ligger bag den.

Her bliver enhver terapi derfor individuelt tilrettelagt, og du er velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig – og hvis ikke, kan jeg hjælpe dig videre til én, der kan. Her vil du finde en interesseret, empatisk og ambitiøs terapeut, indstillet på at forstå det særlige i det, der plager dig og en løsning, der er rigtig for dig.

Kontakt Jeannett – Klik her!