Få hjælp nu – Professionel psykoterapeut i Helsingør

Synes du, at det er en svær at beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det svært, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og er du i nærheden af Helsingør, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jan Dehnbostel – Psykoterapeut, Helsingør – Kort ventetid

 • Kort ventetid
 • Intensivt forløb
 • Studierabat
 • Rabat v. henvisning

Kontakt Jan – Klik her!

Mere om Jan...

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Mulighed for tider efter kl. 16
 • Kort ventetid
 • Rabat til studerende, arbejdsløse og hvis du har en henvisning
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg

Jeg hjælper dig gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg er psykoterapeut, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog med ydernummer, koster det 390 kr. for den første time og 325 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente 10-12 uger på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig 200 kr. rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 600 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca. 1 uges tid. Så hvis det er vigtigt for dig at komme i gang med det samme, så læs endeligt videre.

 • Psykoterapeut, Helsingør
 • 800 kr. / 60 min
 • 600 kr. / 60 min for studerende / v. henvisning

Psykoterapeut Jan Dehnbostel
Sudergade 12D, 2.tv,
3000 Helsingør
Google Maps


Hos både en dygtig psykolog eller psykoterapeut kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg
 • 100% fortrolighed og tavshedspligt
 • Fokus på dig – og på at du får det bedre

Psykoterapeut eller psykolog i Helsingør

Du læser formentlig dette, fordi du har en udfordring i dit liv, der er blevet så stor, så du overvejer at søge hjælp fra en psykolog eller en psykoterapeut. Det kan du godt anerkende dig selv for – for mange kan det nemlig være svært at søge hjælp.

Mange tænker noget, der minder om:

 • Er det for svært at sætte ord på til at kunne forstå og gøre noget ved?”
 • Er mit problem overhovedet et rigtigt problem? Kan en terapeut tage mig alvorligt?
 • Burde jeg ikke bare selv kunne klare det uden hjælp fra andre?

Andre tænker det omvendte:

 • Er mit problem for stort til at det kan løses?
 • Mit problem er for uoverskueligt at gøre noget ved!
 • Vil en psykolog eller psykoterapeut orke så stor en opgave?

Måske du kan genkende dig selv i nogle af disse tanker. Lige nu oplever du sikkert også, at det problem, du ønsker hjælp til er diffust og uigennemskueligt for dig selv – du ved, noget ikke fungerer som det skal, men du er ikke sikker på, hvad.

Eller måske ved du alt for godt, hvad der skaber dine problemer – men noget ukendt afholder dig fra at løse det. Du vil sikkert opleve, at du reagerer fysisk og følelsesmæssigt på måder, du ikke kan gennemskue, eller som ikke virker rationelle for dig, men have svært ved at sætte ord på det – især sammen med andre mennesker. Du vil have en følelse af fysisk ubehag, ulykkelighed eller tanke- og handlemønstre, du ikke kan give slip på, men uden rigtig at kunne forstå, hvor de kommer fra.

Hvis det er sådan for dig, har du et perfekt udgangspunkt for at søge hjælp hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Helsingør!

Psykologiske problemer er ubevidste

Erfaringen siger, at årsagen til psykologiske problemer ofte er ubevidste. Som din terapeut er opgaven derfor, opmærksomt og empatisk og ved hjælp af bestemte psykologiske værktøjer, at udforske og stille skarpt i det, der plager dig, for at vi sammen klart og tydeligt kan se disse ubevidste drivkræfter, og sammen med dig at finde en løsning på dem, der er god for dig.

Disse ubevidste mekanismer kan være svære selv at se, men kan vise sig tydeligt allerede inden for få sessioner.

Med en god psykolog eller psykoterapeut bliver du ikke sat i en kasse

Du vil sikkert have set, at mange psykologer og psykoterapeuter præsenterer lange forvirrende lister over de diagnoser, de kan hjælpe dig med. Det oplever du ikke her, for når det kommer til stykket, bør enhver behandling være tilrettelagt efter det, der plager den, der søger hjælp – dvs. dig!

Selv hvis dit problem lader til at passe ind i en eller anden psykologisk kasse, vil årsagen ligge i dit liv, ikke i en teoribog. Diagnoser, ligesom metoder, er psykoterapeutens redskaber til at vurdere, hvad der kan hjælpe dig – ikke en forklaring på dit problem eller en beskrivelse af dig, som du behøver bekymre dig om.

For at kunne tilbyde dig en målrettet og effektiv hjælp, må en terapeut være solidt metodisk og teoretisk funderet, ligesom jeg er det – men det vigtige er aldrig en diagnose, men dét der ligger bag den.

Her bliver enhver terapi derfor individuelt tilrettelagt, og du er velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig – og hvis ikke, kan jeg hjælpe dig videre til én, der kan. Her vil du finde en interesseret, empatisk og ambitiøs terapeut, indstillet på at forstå det særlige i det, der plager dig og en løsning, der er rigtig for dig.

Kontakt Jan – Klik her!